8 jul 2019
car2go Insights

5 dingen die alleen gebruikers van autodelen zullen begrijpen

5 dingen die alleen gebruikers van autodelen zullen begrijpen.

1. Als je het eenmaal gebruikt, is het verslavend.

De eerste keer is altijd even wennen, maar als je het eenmaal gebruikt kun je niet meer stoppen. Sommige zijn zelfs verslaafd ?. Dit komt vooral door het feit dat je de auto met een simpele klik kan openen. Hierna kun je genieten van de ultieme vrijheid, niet alleen in Nederland, maar in heel Europa. Met 350 auto’s in Amsterdam is er altijd eentje in de buurt.

Ben je al verslaafd en gun je jouw vrienden ook een nieuwe vorm van mobiliteit met de ultieme vrijheid? Je kan € 10 credit verdienen als een vriend(in) zich aanmeldt bij car2go? Zij kunnen zich dan ook gratis aanmelden en krijgen € 10 credit. Klik hier om jouw vrienden uit te nodigen!

gafas de sol conduciendo

2. Niet meer naar de garage

Okay, we geven het eerlijk toe. Wij hadden vroeger ook allemaal een eigen auto. Wel was het altijd schrikken als de auto voor een onderhoudsbeurt naar de garage moest. Je wist namelijk nooit wat er mis was en wat er eventueel vervangen of gerepareerd moest worden. Hierbij hebben we het niet eens over de leuke verassing bij het ophalen van de auto, namelijk de factuur. Gelukkig betaal je bij ons alleen per minuut, inclusief onderhoud, parkeren, opladen & verzekering.

3. Een auto vinden op plek waar dit niet is toegestaan

Bij het parkeren van onze auto’s is het de bedoeling dat deze op een plek wordt geparkeerd, waar dit is toegestaan. Helaas zijn er soms nog wel eens members die zich hier niet aanhouden. Hierdoor kan het zijn dat je een auto tegenkomt in een parkeergarage waar dit niet is toegestaan.

4. Stoel helemaal naar voren

Klein of groot, autodelen is voor iedereen! Als gebruiker van onze deelauto’s zal je het vast wel herkennen: Je opent een auto en de stoel staat helemaal naar voren geschoven. Adem in – adem uit. Het komt goed! Andere gebruikers hebben hetzelfde probleem als je de stoel helemaal naar achteren schuift.

car2go smart fortwo eq

5. Fotoshoot met eigen auto, blijkt een car2go te zijn

Pronken met je eigen Mercedes-Benz! Wie wil dit nu niet? Vaak krijgen wij verzoekjes van onze members of wij een schone auto klaar kunnen zetten zon voor een fotoshoot.

Wat is voor jouw heel herkenbaar als je gebruik maakt van autodelen?