22 feb 2019
car2go Insights

SHARE NOW – Daimler meets BMW

SHARE NOW maakt deel uit van de Joint Venture van Daimler AG en BMW Group, die de autodeelaanbieders car2go en DriveNow verenigt. Maar SHARE NOW is allesbehalve een nieuwe naam!

Daimler AG en BMW Group brachten de vrijheid van mobiliteit aan het volk door het uitvinden van de auto. Maar hoe succesvoller de auto werd, hoe meer de vrijheid werd beperkt door het toenemende verkeer in de steden.

Nu is het tijd om de vrijheid van de mensen terug te geven door drukte in steden te reduceren. Maar deze keer geven we niemand een set wielen, we geven iedereen SHARE NOW! Vijf van de meest innovatieve mobiliteitsoplossingen maken deel uit van de NOW-familie: SHARE NOW, FREE NOW, REACH NOW, PARK NOW en CHARGE NOW.

Dat is “SHARE NOW”

Met de fusie van car2go en DriveNow wordt SHARE NOW ’s werelds grootste autodeelaanbieder. Door onze krachten te bundelen, kunnen we ons richten op wat echt belangrijk is: innovatie.

Wat je ook nodig hebt om van A naar B te gaan, SHARE NOW ondersteunt jouw rit door de stad. SHARE NOW brengt je persoonlijke vrijheid door mobiliteit.

De toekomst met SHARE NOW

Vandaag word je al een breed scala aan mobiliteit aangeboden. SHARE NOW bied je niet alleen extra werkgebieden, maar ook een grotere keuze aan auto’s dankzij de extra BMW- en MINI-modellen. En je krijgt toegang tot het hele aanbod in één SHARE NOW-app!

Maar SHARE NOW wil nog verder gaan. SHARE NOW wil nieuwe mogelijkheden creëren door technologieën van de toekomst te gebruiken. De toekomstige vloot omvat volledig elektrische en autonome rijtuigen. SHARE NOW wil de wereld elektrificeren – één stad per keer.

Wat betekent dat voor jou?

Voor nu zal er niets veranderen, je kunt car2go gewoon gebruiken. Maar er is een verandering die je waarschijnlijk al had gezien: vanaf nu kun je DriveNow auto’s in de car2go app zien. Je wordt op de hoogte gehouden van alle aankomende wijzigingen in de toekomst.

Meer informatie over SHARE NOW en antwoorden op de belangrijkste vragen die je hier kunt vinden.

De komende maanden zal er een integratiefase zijn. Tijdens deze fase is het niet mogelijk om een SHARE NOW account aan te maken. Om de car2go en DriveNow auto’s te kunnen gebruiken, hebben alle car2go members de mogelijkheid om zich gratis bij DriveNow te registreren.

Op de lange termijn zal er een algemene app zijn zodat je naadloos toegang hebt tot alle services.

En jij dan? Ben je klaar om de toekomst van mobiliteit te veranderen – samen met ons?