21 aug 2018
Local flavour

Vakantie met car2go: één account – 14 Europese steden

Iedereen kent het probleem: je bent op vakantie en wilt er even tussenuit, maar weet niet hoe. Een car2go is de perfecte, flexibele manier van transport voor jou.

En het goede nieuws is dat je onze voertuigen in alle andere Europese car2go steden kunt gebruiken en deel kunt uitmaken van de nieuwste trend! We vertellen je waarom.

Op vakantie met car2go

car2go members hoeven hun flexibiliteit niet te missen als ze op vakantie zijn. In totaal staan 8.000 auto’s klaar om te worden gebruikt in 14 verschillende Europese steden.

de toekomst van het reizen

En het beste is: alles wat je nodig hebt, is een car2go account waarmee je de lokale gebruiksvoorwaarden kunt accepteren. Dan ben je klaar om flexibel rond te rijden in een van de Europese car2go landen – of Duitsland, Italië, Nederland, Spanje of Oostenrijk.

Nederlandse members geven de voorkeur aan Duitsland

Het gebruik van een car2go op vakantie is momenteel op schema: in vergelijking met het jaar ervoor is het aantal transnationale huurwoningen in de eerste helft van 2018 met 42 procent toegenomen. Maar waar rijden de Nederlanders het liefst naartoe?

Hun duidelijke favoriet is de Duitse hoofdstad: in Berlijn is bijna 90 procent van de car2go-verhuur door buitenlanders gemaakt door Nederlandse gebruikers.

Van het vliegveld naar het hotel, voor sightseeing of een stedentrip – zo makkelijk is car2go.

toeristen die een stad verkennen met een landkaart.

Dankzij het brede scala aan beschikbare aanbiedingen, is er voor elke klant iets te vinden. Een van de meest populaire opties is de reis naar de luchthaven – met car2go hoef je niet op zoek naar een parkeerplaats en dus profiteer je van meer vakantietijd.

En de reis naar het hotel is ook geen probleem dankzij de transnationale verhuur en aangeboden packages. Of, als je een rondleiding door de stad wilt, heeft car2go verschillende packages beschikbaar met goedkopere uur- en dagtarieven.

Olivier Reppert, CEO car2go:

„De gebruikerscijfers laten zien dat flexibel autodelen ook een belangrijke rol speelt voor onze klanten wanneer ze niet thuis zijn: flexibele mobiliteit tijdens vakanties is voor velen onmisbaar geworden.“.

Wat zijn je plannen als je op vakantie bent? Heb je ooit een car2go gehuurd in het buitenland?