7 mei 2018
Local flavour

24H Oost

Oost west, thuis best! Zaterdag 12 mei vindt de eerste editie plaats van 24H Amsterdam in Oost. 24H Amsterdam is de manier om de stad op een nieuwe manier te ontdekken. Op zaterdag 12 mei kun je 24 uur lang verschillende evenementen en activiteiten binnen dit bruisende stadsdeel bezoeken.

Ben je een rasechte Amsterdammer, woon je pas net in Oost of kom je op bezoek? 24H Amsterdam is de ideale kans om 24 uur lang te ontdekken wat Oost te bieden heeft. Tijdens 24H Oost is er voor iedereen wat te beleven! Kom je ook?

Festivalhart Hotel Arena

Het hart van 24H Oost is Hotel Arena. Dit centrale punt in Oost is het perfecte beginpunt en meetingpoint voor een dag vol ontdekkingen. Bij Hotel Arena vind je alle informatie en de beste tips.

Op de gezellige Braaiderie (i.s.m. The Makers Market)  vind je lokale makers, producten en diensten uit Oost en het lekkerste van de BBQ. Je kan hier ook naar hartenlust kletsen, eten, drinken, shoppen en dansen op de tunes van TenTemPiés, die rock, ska, reggae en rumba mixen tot een opzwepende show.

Wie ze kent weet het: als deze Chileens-Amsterdamse feestband speelt zit niemand stil. Als je al een rondje 24H Oost hebt gedaan, kun je in het festivalhart meedingen naar geweldige prijzen uit Amsterdam-Oost, zoals een VanMoof-fiets of een luxe hotelovernachting in het Hyatt Hotel. Hoe meer plekken je bezoekt, hoe meer kans je maakt op zo’n fantastische prijs.

Op ontdekkingstocht in Oost

Amsterdam is zoveel meer dan alleen de Dam, het Leidseplein, de P.C. Hooftstraat en de Klaverstraat. 24H Oost is de uitgelezen kans om een keer buiten je eigen wijk en het centrum te komen en nieuwe dingen te ontdekken! Bij de vele punten op deze wandelroute kun je veel leuke activiteiten beleven in Oost. Dit zijn de tips van Hannah van der Rest, programmeur van 24H Oost.

Heb jij al een keer een event van 24H Amsterdam bezocht?