27 sep 2016
Local flavour

Een dag op stap met car2go

Er zijn zoveel leuke dingen te doen in Amsterdam. Met alle nieuwe eettentjes, uitgaangsgelegenheden en parken is er voor ieder wat te doen. Graag laat ik je zien wat ik doe als ik een hele dag een car2go tot mijn beschikking heb.

Ontbijten

breakfast

Houd je ook zo van ontbijten buiten de deur? Ik ook! Een van mijn favoriete ontbijttentjes is De Bakkerswinkel. In Amsterdam heeft De Bakkerswinkel drie filialen: Centrum, Zuid en West. Het filiaal in Zuid is mijn favoriet. Je kunt hier terecht voor lekkere scones en croissants maar ook lekkere puntjes quiche met een gezonde smoothie. Mocht je nog wat  willen lezen dan kun je terecht aan de grote leestafel.

Relaxen in het Vondelpark

13443148_1200987033247438_5159004653849782442_o

Hierna ga ik gelijk door naar het Vondelpark. Er worden elke maand leuke activiteiten gehouden in het park zoals de Friday Night Skate. Zelf vind ik het heerlijk om met een kleedje en wat fruit in het zonnetje mensen te spotten en geïnspireerd te raken. Op sommige plekken in het park kun je ook barbecueën wat voor velen ideaal is! Niet ver van het Vondelpark is het Leidseplein. Mocht het wat slechter weer zijn dan kun je terecht bij Pathé City voor een leuke film.

Vegan food en muntthee

Onlangs is er een hippe vegan hotspot geopend in Amsterdam-Oost genaamd Bar James.Alles op het menu is vegetarisch en/of vegan. Het zou je verbazen dat het gebrek aan vlees geen afbreuk doet aan de gerechten die ze hier serveren.  De ‘kipsate’ gemaakt van tempeh is mijn favoriet!

bar-james-amsterdam-600x450-599x450
In de buurt van Bar James kun je heel relaxt je dag eindigen bij de lounge van Meram. Dit is een Turks restaurant en lounge waar je terecht kunt voor heerlijke Mediteraanse gerechten en een waterpijp. Door de vrolijke muziek en goede service blijf je al snel uren zitten. Een succesvolle avond gegarandeerd!

 

Wat zou jij doen als je een hele dag een car2go tot je beschikking had?