11 apr 2016
car2go Insights

Welkom terug – Er staat een nieuwe car2go-blog voor je klaar!

De car2go-blog is weer online – overzichtelijk, kleurrijk en internationaal. De verbouwing is voorbij en de afgelopen maanden stonden in het teken van werk en toewijding in alle locaties. Veel is nieuw, maar enkele zaken zijn ook gebleven.

In eerste oogopslag wordt duidelijk dat het een en ander op de blogpagina is veranderd. De vier categorieën “Member Stories”, “Local Flavour”, “car2go Insights” en “Big Picture” zijn nieuw. Ze staan in de bovenste rij links naast elkaar: alles in één oogopslag.

Onder Member Stories zijn verhalen en ervaringen van car2go-leden te vinden. Spannende artikelen rond de car2go-locaties kun je vinden in de categorie Local Flavour.

Nieuws en actuele thema’s over car2go vind je onder car2go Insights. Een panoramische blik op sharing krijgen leden via de categorie Big Picture.

De lijst biedt niet alleen een overzicht van alle categorieën, maar de gebruiker kan ook een land kiezen, waarover hij interessante artikelen wilt lezen. De gebruikers zullen voor alle car2go-locaties passende artikelen vinden.

Zoeken op keyword makkelijk gemaakt

Naast de diverse landen die je kunt bekijken, staat er zoals gewoonlijk ook een vergrootglas op de pagina, waarmee je met enkele keywords kunt zoeken – een korte klik erop is genoeg. Wil je direct naar de Facebook-pagina, Twitter-kanaal of Instagram-pagina van car2go?

Hier kom je door op de directe links te klikken rechtsboven in de lijst.

De artikelen zijn niet meer anoniem, maar hebben een gezicht gekregen. Je kunt nu de schrijvers van de verschillende locaties ‘ontmoeten’ door in het onderste deel van de pagina op “Ontmoet de auteurs van de car2go-blog” te klikken.

Goed om te weten: Artikelen of zinnen kunnen gedeeld worden

Gebruikers kunnen zoals gewoonlijk reageren op artikelen. Als extra functie kun je nu het hele artikel met een klik op de zich rechts bevindende knoppen voor Facebook, Twitter en Google + delen op die sociale media-netwerken.

Zinnen of zinsdelen kunnen eveneens gedeeld worden, als je deze markeert en via het gewenste netwerk deelt. Je kunt kiezen uit Facebook, Twitter, Google +, Pinterest of LinkedIn.

We kijken uit naar je feedback op onze nieuwe blog – wat is je eerste indruk?